Torzsa Sándor Facebookon


Ferencvárosi blogok

Lokális demokrácia 2010

Négyes körzet


Ferencváros 4 evk nagyobb térképen való megjelenítése

200 éves Ferencváros

Torzsa, azaz rólam

Friss topikok

Lokális Demokrácia 2010: Tegyük közösen!

 

2010.08.01. 19:48 | torzsa | Szólj hozzá!

Címkék: választás mszp ferencváros augusztus 2010 ajánlószelvény komássy ákos torzsa sándor kamapány

Az önkormányzati választáson azért veszek részt, hogy Ferencvárosban létrejöjjön egy olyan nem pártpolitikai közösség mely szeretne tenni a városért. Fontosnak tartom a blog, a Facebook illetve a Twitter mellet a személyes találkozások lehetőségét.

Abban, hogy a kampány végére egy jókedvű közösség legyen Te is tudsz segíteni, illetve nekem a konkrét kampányban is.

De miben is vehetsz részt?

A körzet melyben 2010. október 3-án megméretődőm a Ferencváros szívében található, kb 5000 ember lakja, annyian mint egy kisebb várost, ezért fontos, ha a céljaimmal egyetértesz, hogy segíts.

 


Ferencváros 4 evk nagyobb térképen való megjelenítése

A Viola utca és a Bokréta utca lakói illetve még a Thaly Kálmán, Berzenczey, Lenhossék, Mester Tűzoltó utca, Üllői út és a Ferenc tér egy részén lakók szavazataival is tudnak támogatni. (lássd a térképen)

Blog

Hívd fel az ismerőseid figyelmét erre a blogra. A közösségi portálokon ( Facebook, iwiw, Myvip twitter stb.) oszd meg a blogom azon cikkeit, melyeket érdekesnek találsz, ezekről a poszt végén elmondhatod a véleményed. A blognak pont ez a lényege, hogy meg tudjunk vitatni egy-egy témát.

Ha írnál egy-egy Ferencvárosról szóló cikket, illetve találsz ilyet vagy egy videót küld el nekem: torzsa.sandor@societas.hu

Közösségi portálok

A Facebook és Twitter csoportokba meghívhatod a Ferencvárosban lakó ismerőseiden túl azokat is, akiknek szerinted fontos a város, szűkében a IX. kerület sorsa, (felül tudnak akár kerekedni a pártszimpátiájukon) és szívesen is tennének ezért.

Találkozók

Fontosnak tartom a személyes találkozásokat. Többre is sor kerül, melyeket itt meg tudsz nézni. Erre gyere ki barátaiddal, ismerőseiddel, hogy meg tudjuk vitatni a kerületet érintő ügyeket.

Ajánlószelvény

Természetes, hogy az ajánlószelvényed átadásával is segíthetsz nekem. Most kevesebb idő van több ajánlószelvény összegyűjtésére mint tavasszal volt. Ezért ilyen módon is kérem tőled. A posta augusztus 16 és 19 között kézbesíti ki őket. Három féle ajánlás tehetsz. Egy főpolgármester jelöltit egy polgármester jelöltit és egy önkormányzati képviselőit. Nekem az utóbbira van szükségem. Mind három jelölésnél támogathatsz más pártot is akár, de ha nekünk akarod adni az összeeset azt, is lehet.

Hogyan kell kitölteni:

Egyszerű, a jelölt nevéhez az én nevem kerül, tehát Torzsa Sándor. A jelölő szervezethez, pedig az, hogy MSZP. Be kell írnod a neved és lakcímed illetve a személyi számod, melyet a lakcím kártyádon találsz és a születési dátumod is benne van. Majd alá kell írnod.

 

Ha nekünk szeretnéd adni a többi ajánlást is, azt is köszönöm értelemszerűen oda más jelölt neve kerül.

 

Háromféleképen jutathatod el hozzám:

1. Felhívsz telefonon, vagy küldesz egy e-mailt és érte megyek. (kérlek az e-mailba írj címet nevet és telefonszámot is).

torzsa.sandor@societas.hu
+36205500372


2. Elküldöd postán: a 1098 Budapest, Toronyház utca 3/b (MSZP Ferencváros) címre


3. Behozod személyesen valamelyik irodánkba:


PirosPont: Balázs Béla utca 38
MSZP Ferencváros: Toronyház utca 3/b

 

Tavasszal így kopogtattam:

 

 


szólj hozzá: "Egy Horn Gyula kellene!"

 


Ha van ötleted a kampánnyal kapcsolatban, vagy tudnál máskép is, segíteni szívesen vesszem ha elmondod!


 

Ha tetszett a posztom, csatlakozz a Facebook csoportomhoz!.

A bejegyzés trackback címe:

https://torzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr802191792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása