Torzsa Sándor Facebookon


Ferencvárosi blogok

Lokális demokrácia 2010

Négyes körzet


Ferencváros 4 evk nagyobb térképen való megjelenítése

200 éves Ferencváros

Torzsa, azaz rólam

Friss topikok

Mától érkeznek az ajánlószelvények

 

2010.08.16. 08:23 | torzsa | Szólj hozzá!

Címkék: választás mszp ferencváros 2010 ajánlószelvény torzsa sándor pál tibor kamapány

A posta viszi ki megint a választási értesítővel együtt az ajánlószelvényeket. Az üvegablakos borítékban három cédula lesz most. Az elsővel főpolgármestert, a másodikkal polgármestert, a harmadikkal pedig önkormányzati képviselőt (ez az ahol engem tudsz ajánlani) lehet ajánlani.

Nem szeretem az ajánlószelvény gyűjtést. Csupán egyetlen előnye van, hogy ekkor is mód van arra, hogy tudjunk pár szót beszélni a kerületről. Éppen ezért igyekszek minden családhoz eljutni a körzetemben. Bár, erre most kevesebb nap lesz, hisz csak szeptember 3-ig lehet kopogtatni.

Erről a kiváló szertartásról eszembe jutott egy korábbi TV reklám. Szerintem ez jó paródiája ennek az egésznek, még akkor is, ha szükséges rossz. No pláne, Pál Tibor a polgármester jelöltünk szóval, íme:):

Azon kívül, hogy én is ajtóról ajtóra fogok járni más módon is támogathatsz ajánlószelvényeddel:

 

Postai úton feladhatod a nevemre a 1476 Budapest, Pf.: 47 címre. Személyesen elhozhatod a Balázs Béla utca 38 szám alatti PirosPont irodába hétköznap 9 és 18 óra között. Illetve kérheted a 215-4278 illetve a 20/5500372 telefonszámon, hogy megadott időpontban menjek el érte.

Köszönöm, ha ajánlószelvényeddel is támogatsz!

Torzsa Sándor
 

Ha tetszett a posztom, csatlakozz a Facebook csoportomhoz!.

A bejegyzés trackback címe:

https://torzsa.blog.hu/api/trackback/id/tr972223122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása